24 november 2008

Julkort & Skidor

Igår var jag hos Carina på http://www.scrapbookingsisters.se och gjorde julkort. Jag fick även lära mig att färglägga mangolia stämplar, Carina hade rätt, vem som helts kan måla. Kan jag kan verkligen alla. Sedan när jag kom hem på kvällen så var ljusen släkta och ett ljus bran på toaletten. Jag hade fått en present, ett par splajsans nya skidor. Min sambo är liksom den bästastesteste i hela världen. Här ska åkas skidoooooorrrrr...

3 kommentarer:

KarinSN sa...

Vet du, håll tummarna för troligen kommer det bli träffar i Lund i vår!Mer info kommer men det kommer bli suoertrevligt. Jag kommer dessutom bistå med verktyg om man inte vill släpa med allt varje gång, det jobbas på detaljerna just nu.

Känner igen det där med att sitta inne. Jag har helgerna fulla av julkortsworkshops just nu men det kommer lätta. Förra året drog jag ihop till ett julpysselfika på Ebbas, vad sägs, ska vi göra ett försök med det i år igen?

/Karin

Theiaz sa...

Absolut, Löv Ebbas så jag hakar lätt på. Kan ju bli hur mysigt som helst. Deras kaffe Latte är dessutom på min topp 10 list (har typ provat alla kafeers kaffe i Lund nu). You say the date, I´ll be there :-) Kan i princip varje kväll efter 17:15 å som jag skrev innan söndagar men såklart även någon lördag och alla fredagar. Kan jag hjälpa till med något?

Å ja just det, superbra att du filar på idén att ta med verktyg, själv lyckas jag alltid glömma viktiga saker å tycker det är rätt drygt att asa med skärmaskinen, QK-tången mm.
// Charlotte

Zarah sa...

Ah! Bra tänkt! Jag ska ändå till Grey's för att leta efter lite annat grejs - då ska jag passa på att kika efter "polkagrisbumlingar" med. :D